Relatii cu parteneri metafizici

 
Relațiile metafizice sunt adesea ghidate de nevoia de a găsi o persoană alaturi de care sa-ti imparti călătoria spre constientizareCei mai mulți oameni care studiaza metafizica sunt  probleme de vindecare, încă mai au ego-ul ridicat și probleme emoționale și nu sunt adesea capabile de a sustine o relatie pe termen lung. Ei sunt, de fapt, oamenii de tranziție, asa ca rog nu va înșelati.

Analizati inainte de a lua o decizie, deoarece nu toti se afla intr-o calatorie spirituala chiar daca mediteaza, fac yoga, lucreaza cu ei insisi, vindeca, etc. A fi dezamagait de persoana in care ai incredere ca te intelege ca nimeni altcineva, dar apoi sa te paraseasca pentru a experimenta cu altcineva nou, poate fi un moment zdrobitor. Aceasta persoana ar fi cea careia tu i-ai oferit din trupul tau, din mintea ta, din sufletul tau, din ceea ce ai crezut tu ca ar insemna o relatie permanenta. A meritat? Cat timp va dura sa te vindeci? Ce ai invatat?

 Cand vine vorba de probleme de inima, oamenii sunt o rasa imprevizibila. Schimbarea inseamna totul. Daca esti o persoana dependenta, ai face bine sa fii atent inainte de a-ti da din puterea ta, din iubire, timp, energie sau bani unei alte persoane, mai ales daca sunt schimbatori.

Calatoria unei inimi sensibile poate fi dureroasa, si totusi cautam un suflet si o conexiune de dragoste, cautam pe cineva care sa ne faca sa ne simtim impliniti si sa fie alaturi de noi indiferent de situatie.

Misiunea noastra, tine doar de Sinele Divin, de a ne regasi si sa traim in realitate. Venim singuri pe lume, plecam la fel de singuri.

Majoritatea oamenilor care inteleg si iubesc neconditionat, nu necesita studierea metafizicii. Asa isi traiesc ei viata. Ei ofera, si totusi nu accepta sa se profite de ei. Ei nu sunt victime. Nu au probleme emotionale sau le rezolva pe cele din codul lor genetic. Tot ce tine de realitate, tine si de codul genetic. Ei isi pot gasi echilibrul. A oferi fara a fi cumpanit duce la lipsa de armonie, boala si moarte.

Sa ai cunostinte de metafizica nu te face un partener mai bun. Pur si simplu inseamna ca ai gasit un mod de a-ti rezolva dramele interne. Oamenii nu au doar un bagaj, ci camioane intregi de informatii gresite, de ego si probleme de incredere. Metafizica inseamna sa vindeci, sa creezi un echilibru si sa-i ajuti pe ceilalti. Iti deschizi inima si crezi din tot sufletul ca aceea este persoana care va sta pentru totdeauna langa tine. Asta nu e neaparat sa fie adevarat. Partenerii sunt acolo pentru a te ajuta sa descoperi cine esti si sa-ti gasesti pacea interioara.

Nu lasa acest iubit sa te conduca pe un drum pe care nu te simti confortabil. Daca evoluezi, instinctele tale iti vor spune. Fii atent!!

In fiecare an milioane de oameni evoluiaza catre o constiinta mai inalta, sunt multe oportunitati pentru sufletul tau sa-si gaseasca partnerul potrivit. Asigura-te ca totul e in echilibru, mai ales motivatiile pentru care tu esti alaturi de acea persoana. Ai oferit mai mult decat partenerul tau? Au probleme cu monogamia? Te rog asculta cu mintea, si nu cu inima!

O relatie poate fi recompensatoare daca tii cont sa privesti in ansamblu tabloul partenerului tau. Cu cat sunteti mai functionali, cu atat schimbarile vor fi pre bine. Sau....bucura-te de moment si mergi mai departe.
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?