Nostradamus vorbeste despre Romania si cel de-al treilea razboi mondial

Catrenul lui Nostradamus in care se vorbeste despre Romania si cel de Al treilea razboi mondial

Catrenul lui Nostradamus in care se vorbeste despre Romania si cel de Al trilea razboi mondial

Celebrele profetii ale lui Nostradamus nu ocolesc Romania. Într-unul dintre catrenele celebrului profet se face referire atat la tara noastra cat si la cel de al treilea razboi mondial.

"Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux cate ruinera
Fort desolee vera sa Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura", asa suna catrenul lui Nostradamus.

În traducere, aceasta ar suna cam asa:

"Din Rusia se apropie in masa..
Distrugatorul va ruina acel oras,
Violenta distrugere “Romanie” va suferi,
Astfel,flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite".

Potrivit site-ului efemeride.ro, lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a facut lumina in cazul folosirii numelui tarii noastre “Romainie” in Centurii.

"Aceste randuri fac se pare referire la tara noastra si se pot gasi in Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este daca Nostradamus se refera la tara noastra inversand doar literele dintr-o greseala, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea sa ne atraga atentia ca urmatorul razboi mondial il va incepe Rusia ce va invada tarile vecine de le vest care au aderat la NATO. Simpla greseala de ortografie sau nu Romania este tinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani.

Interesant este ca acest razboi va incepe numai dupa ce Romania o sa fie la pamant din punct de vedere economic si politic ( fort desolee= fort dezolant, se refera la perspectiva unei tari distruse si saracite). Atunci focurile unui nou razboi mondial (sau nu) nu o sa mai fie oprite si iadul se va dezlantui pe Pamant", scrie efemeride.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?