Marte si locuitorii ei. Martienii exista!!!



Marturie socanta: "Sunt dovezi despre existenta martienilor"


Într-un interviu acordat in urma cu cativa ani, Alfred Webre, fostul director al Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS), sustine ca sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decat cea umana, care participa la procesul nostru de dezvoltare.

Reprezentarea grafica a robotului desfasurat pe solul martian. Phoenix a fost fabricat de grupul Lockheed Martin si a costat 420 de milioane de dolari


"Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat in programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre", a declarat Webre (70 de ani), care este doctor in drept si este judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi.


Acesta sustine ca guvernul SUA lucreaza cu extraterestrii in secret de peste 60 de ani. "Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost inscris la varsta de 7 ani intr-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori inaintea raselor extraterestre", a adaugat fondatorul ICS, care a facut si o alta dezvaluire-soc: "A avut loc o intalnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte".

"Credem ca in anul 9500 i.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat in sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decat noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamant. În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, in care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe site-ul Exopolitics", a explicat Webre.

Acesta a explicat si motivul pentru care martienii nu se prezinta societatii umane: "Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla intr-o carantina impusa de catre conducerea universului. Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar intre 2010 si 2020 putem incepe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii. Se pare ca traim intr-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra".

Sursa: EVZ.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?