Amprenta energetica

Deoarece spatiul nostru ambiental este incarcat cu multe informatii de frecventa joasa care predispun la deterioarea campurilor subtile lasand loc instalarii unor dezechilibre cauta sa eviti cum poti situatiile care te atrag in aceste capcane ale violentei vizibile sau subtile. Prezint cateva :
-daca urmaresti frecvent emisiuni tv cauta sa eviti cele in care apar dispute, scene de violenta, provocari la emotii negative, filme horror, desene agresive, showuri cu iz de scandal, indemnari subtile catre a dispretui pe cineva, titluri de stiri.articole scandaloase, etc; evita sa iti hranesti Spiritul si pe cei din jur cu asa ceva.
-daca esti fumator ia-ti pentru pachetele de tigari si mansoanele (de gasit la chiosc) speciale,  care acopera mesajele subliminale ce iti plaseaza in propriul camp informatia bolii si violenta; bolile enuntate pe pachetele de tigari nu au drept cauza fumatul..este cazul asa depasim aceasta ignoranta a unui sistem bolnav si in prag de cadere.
-daca esti in parc, sau comunitate evita sa te lasi atras in provocari directe de cei care fac un deliciu din a deschide subiecte ce pot antrena emotii bulversante, de ex barfa, acuze politice, evidentierea negativitailor, crimelor, redare vocala a scenelor violente din filme/stiri/documentare;
-daca utilizezi frecvent mailul, evita pe cele cu caracter agresiv care inoculeaza frica, depresie, inducerea subtile de informatii amenintatoare, cele care folosesc multe negatii, referiri la apocalipse, referiti la dusmanii excteriori , etc  deoarece pentru cei cu campurile subtile deja deterioare acestea au un impact devastator (desi sunt si oameni care se hranesc cu asa ceva si fac inconstient jocul lumilor subtile antidivine).
-daca ai in anturaj prieteni  care tot timpul se plang, sunt depresivi , critica excesiv la adresa altora, se observa ca sunt dezechilibrati iar tu nu esti un terapuet cu pregatire, sau sunt agresivi verbal ridicand tonul vocii frecvent cautand sa domine discutia , care se invart precum titirezul antrenand si campurile tale, care simt nevoia tot timpul de zgomot/muzica/cearta, etc, evitati contactul cu ei.
       Peste tot vedem informatie sub o forma sau alta; orice structura este o masa informationala, la fel orice creatie sau sunet. Vedem reclame peste tot care indeamna la ceva, unele sunt chiar agresive si mai mult de atat pe fondul alb au inscrise alte mesaje pe care ochiul nu le vede direct dar subconstientul le inregistreaza si asa nu stii cum de ai cheltuit atat de multi bani luna asta sau de ce ai avut un anume gen de comportament in o anume situatie. Nevoia masiva de supravieturie sau de putere pe piata a unor corporatii sau individizi , ii indeamna la a folosi informatia sub forma agresiva iar cei care sunt usor sugestibili actioneaza precum zombi.   
       Daca incercam sa traim mai constienti filtrand ce fel de informatie ajunge la noi putem spune ca traim constient dar ne autosprijinim spre o cale sanatoasa a evolutiei proprii. Atunci cand te incarci cu informatia toxica, agresiva, bolnava, din jur iti poate lua mult timp sa o debarasezi iar de cele mai multe ori oamenii nestiind ce anume i-a mobiliziat in actiuni distructive, isi slabesc sistemul imunitar care mai devreme sau mai tarziu se manifesta sun diverse forme de disconfort psihic sau in corp. Exista destule forme de reparare a campurilor subtile in urma agresiunilor, precum muzica relaxanta, linistea apei, manifestarea iubirii si armoniei, admirarea formelor frumoase ale naturii, atentia pe o operta de arta (ma refer la cele realmente artisitice si nu cele ce reprezinta haosul). A admira, a mirosi aromele naturale placute, a asculta cerul senin, a privi jocul copiilor, a asculta sunete armonioase, etc, sunt metode de reechilibrare care repara campurile subtile distorsionate.

       Cand o informatie toxica este emisa, constient sau nu, aceasta ia o forma geometrica de obicei colturoasa, culori inchise, urata, asa cum arata acele desene din’’arta abstracta’’ considerate de valoare si vandute la mare pret cu care rezoneaza cei cu aura preponderent maron conectati la lumile subtile antidivne. Aceste forme se plaseaza intai pe corpul mental, schimbandu-i vibratia si odata acceptata in corpul auric va fi o baza de formare a unui conglomerat de alte forme similare. Aceste forme mai pot fi vazute in locatii unde au loc accidente foarte multe, sau oamenii se cearta des, odata am vazut o forma similara deasupra parcului de la Opera Romana..de ce acolo? Nu stiu, gandul ma duce la ideea ca in acel parc s-a efectuat candva un ritual ce a deschis o poarta catre o lume de vibratie joasa, lucru des intalnit avand in vedere practicile sataniste, vrajitoriile din trecut si prezent. Cand aceste forme le admitem in campul nostru vor pertuba si corpul emotional afectandu-i vibratia si de aici la a rezona cu scene incarcate toxic nu mai este decat un pas. Acestea au un anume sunet/miros/culori/forme asa cum au cele impregnate de astre in campul nostru informational la nastere.
Ele ne vor duce catre oameni cu care intram in conflict, ne fac sa exageram unele actiuni din jur, sa ne gandim cu furie la cei care ne datoareaza ceva, dam vina pe altii pentru situatiile noastre dificile de viata, aduc stari depresive, de neliniste, amplifica frica ura invidia si toate celelalte ’’bunatati’’ ale lumiilor umbrelor. Depinde de noi cum folosim informatia din jur, depinde de noi in ce anume ne lasam antrenati, depinde de noi sa dorim sa oprim circuitul toxicitatii prezent in pe planeta.
       Nu inseamna insa sa inchizi ochii si sa  ignori ci sa fii constient/treaz despre situatie, de actiunea respectiva. Sa ai o atitudine echilibrata in ceea ce priveste deciziile, sa ai discernament constient, sa  poti lua decizii fara a fi implicat emotional toxic  sa poti actiona constructiv pentru diminuarea toxicitatii in lume fara sa o lasi sa te ’’viruseze’’.  Poti alchimiza energia toxica in beneficitate, trebuie doar gasita solutia inteleapta si odata ce ai reusit asta prima data devine usor data viitoare devenind astfel maestru in alchimia energiilor subtile.
      O actiune constienta in acest sens presupune continua observatie a tipului de informatie propriu emis in jur stiind ca poti virusa cu toxicitate-constienti fiind in acelasi timp ca energia toxica isi are rolul ei distructiv in procesul de metamorfoza a lumii, pentru a construi presupune desori a distruge insa in doze mici utilizate precum in homeopatie :).
      Actuala faza de metamorofza a omenrii este normala, suntem in curs de transformare continuua , fie ca ne place sau nu; actionam insa fiecare mai departe cu rolul sau ce presupune mai intai de toate formare/invatare.

P.S. – exista cateva lumi antidivine, putine (in comparatie cu multitudinea de lumi celeste sublime) dar exista si sunt numite malefice, distructive, umbroase, sau cum stim sa numim negativul...ne place sau nu ele exista si sunt destule discutii/carti/documentare pe aceste subiecte...cel mai neplacut este sa le intalnesti direct, sa te confrunti cu persoane foarte bine conectate la aceste lumi deoarece ele sunt atat de legate incat devin un hau fara fund pe canalul caruia ajung aici energii toxice in cantitate mare, dar este si asta o etapa in formarea necesara spritului. De obicei persoanele care devin punte intre aceste lumi si lumea terestra locuiesc in spatii unde vibratia permite deschiderea acestor porti si manifesta comportamente specifice , constiente sau nu refuza sa faca o schimbare in viata lor - nu inseamna ca aceste spatii/spirite sunt malefice, ci doar ratacite in drumul lor spre cunoastere (as numi-o corigenta). In prezent sunt ceva porti deschise catre lumile subtile umbrite dar mult mai multe catre lumile subtile celeste de vibratia inalta, iar procesul schimbarii ca durata depinde de noi...Teritoriul romanesc ofera structura energetica ideala pentru deschiderea a mai multe porti stelare catre lumi celeste de inalte vibratii si ar fi cazul sa stim acest lucru si sa evitam actiunile in curs de distrugere a acestor teritorii.

Singurul obstacol al omului intre el si Parintele sau Divin este FRICA, iar frica nu vine din lumile celeste benefice...iar cand o integram in campurile noastre subtile va fi musai sa traversam lumile subtile umbrite inainte de ''revenirea acasa''.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?