HOTARASTE-TE...VREI SA FII FERICITA!!!!

 
In momentul in care te hotarasti sa fii fericit, vei fi fericit, indiferent de circumstante, in momentul in care te hotarasti sa iti trezesti forta interioara, o vei trezi, indiferent de circumstante! Circumstantele sunt de moment, sunt iluzorii, sunt MODELABILE! Totul sta in propriile tale maini, in abilitatea ta de a te HOTARA, de a decide ce vrei sa fii, cum vrei sa fii, cine vrei sa fii. Si daca aceasta hotarare interioara este ferma, autentica, incontestabila, atunci capata forta. Poti simti, la propriu, aceasta forta cand incepe sa vibreze in tine. Ea este acolo, mereu. Doar tu esti cel care uneori nu o simte, cel care nu ii da crezare, cel care nu o aude. De ce? Pentru ca te focalizezi pe altceva. Pentru ca nu traiesti constient, pentru ca te lasi trait de viata, de povestea pe care ti-o povestesc altii, de visul altora, in loc sa intelegi ca tu ai puterea de a iti Crea propriul vis.

Tot ceea ce se intampla acum in lume, toata negativitatea de care pare ca ne lovim la fiecare pas, se intampla pentru ca noi ne-am uitat Lumina interioara, Forta, Puterea Personala. Noi contribuim activ la tot ceea ce se intampla in jurul nostru si orice schimbare, oricat de mica, impacteaza instantaneu intregul. Si daca intregul, oceanul este prea mare pentru ca tu sa poti percepe acest impact personal, atunci priveste la scara mai mica, priveste la propria ta realitate. Printeaza acum o imagine la intamplare si ia o carioca sau un pix. Incepe sa adaugi ceva pe acea coala. Adauga ceva armonios, o sfera bine desenata, o nuanta frumoasa si priveste tabloul si ce se schimba in el. Apoi trage o mazgaleala si observa cum intreaga imagine devine dizarmonioasa. Asa se intampla si cu viata ta. Cu fiecare gand negativ pe care il ai, cu fiecare vaicareala, cu fiecare cuvant neconstructiv, tu mai adaugi o mazgaleala pe imaginea propriei tale realitati pana cand imaginea frumosului care sta la baza fiintei tale nu se mai vede deloc. Si atunci ajungi sa cazi in iluzia ca acel frumos nu exista in tine. FALS!
 Tu esti Lumina, Forta, Creativitate, vibratie unica parte dintr-o constiinta universala vasta, infinita, inteligenta, minunata. In consecinta, atunci cand te hotarasti ca vrei sa fii fericit, inceteaza sa mai mazgalesti. Devino constient minut de minut de ceea ce faci, spui, gandesti si redirectioneaza energia pe care o alimentezi.

Ce ai facut in ultima luna pentru a fi fericit, linistit, implinit? Ce carti ai citit? Ce muzica ai ascultat? Cu ce oameni ai stat de vorba? Ce ganduri ai? Cum iti alimentezi clipa de clipa bucuria? Cum vrei sa iti implinesti visul daca nu il alimentezi zilnic prin tot ceea ce esti si ceea ce faci?

Si inca ceva: nu astepta de la altii, nu „cersi”. Cei care asteapta de la altii isi alimenteaza si isi antreneaza propria slabiciune, propria neputinta. Altii ne pot ajuta, dar nu ne pot reda fericirea, pentru ca aceasta este numai si numai propria noastra constructie, propria noastra decizie. Poti recurge la ajutor, dar trebuie sa profiti la maxim de acel ajutor, pana cand ceva in tine incepe sa se schimbe. Daca ai auzit o fraza de incurajare, stai si absoarbe-o, pune-o in miscare inauntrul tau, repetati-o pana o simti, deschide internetul si cauta altele asemenea, devoreaza tot ceea ce te poate scoate din amortire si focalizeaza-te asupra visului tau pe care ai PUTEREA de a il implini. Aminteste-ti: de asta esti aici, pe Pamant, pentru a experimenta dar si pentru a CREA si fiecare dintre noi trebuie sa isi aduca aportul la Creatia Intregului prin propria sa Creatie Individuala. Aceasta Creatie Individuala este VISUL tau si acesta este important, esential, crucial. Doar cand te vei indrepta catre manifestarea acestui vis te vei simti cu adevarat Implinit!

De aceea, cand vei hotara sa fii fericit, VE FI, fara doar si poate. E doar o chestiune de decizie, de FOCUS, de trezirea Fortei dinauntrul tau care iti apartine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?