Entuziasmul


Imagini pentru entuziasm

Am cautat sa înțeleg din ce este format acest cuvânt: ”en”- de la dinăuntru, în; iar ”Theos” de  la Dumnezeu. Adică a-l avea pe Dumnezeu, a-l conține. Oamenii cu un așa dar au un anumit tip de energie. Sunt calzi și aduc o anumită prospețime activităților lor.

Pentru a practica entuziasmul, fii sigur ca ceilalți te înțeleg când te emoționează ceva. Abandonează-te în proiecte. Fii recunoscut pentru curiozitatea ta, pentru dorința ta de a oferi tot ce ai. Nu  te reține de la nimic. Fii deschis!

Entuziasmul este revigorant. Te ajuta să te ridici și să mergi mai departe. E un bun medicament atunci când te simți letargic, când simți că nu ai destulă energie.

Entuziasmul echilibrează apatia si plictiseala, două sentimente ce pot bloca decursul spiritual. Unui spirit adormit nu-i pasă de nimic. Atunci când oboseală sau orice altă stare te suge, te obosește, când ai înlocuit curiozitatea cu ”fie ce-o fi”, entuziasmul este la îndemână. Dacă nu îl poți accesa din interiorul tău, atunci înconjoară-te de oameni entuziaști.

Urmărind fanii care își încurajează echipa favorită, poate fi un exemplu foarte bun de a practica entuziasmul.
Urmărind stelele, ni se reamintește să lăsăm entuziasmul să se manifeste.
Binecuvântată fie Energia Vieții care ne inspiră să fim entuziaști în tot ce facem!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?