Constientizeaza IUBIREA!

 

 

Fiinte de lumina va cerem sa continunati  sa iertati, sa iubiti, sa actionati din inima, sa fiti constienti de ceea ce ganditi, caci ceea ce faceti acel lucru il atrageti. Mereu ati fost indrumati sa renuntati la invidie, dispret, ura caci sunt pe vibratii dense. Atunci cand sunteti pe vibratia iubirii totul in jurul vostru este iubire. 

Iubirea este vindecatoare, iar conflictele si probleme nu pot dura la infinit, caci imediat apar idei, solutii, raspunsuri, fiind inlocuite cu iubire infinita. Cand va iertati sau va cereti iertare, simtiti in voi o stare eliberatoare, o pace sufleteasca care va pune in miscare, iar aceea energie joasa dispare,  energia binefacatoare luand amploare. In jurul vostru intradevar sunt constiinte diferite si fiecare actioneaza in felul lui, dar ceea ce puteti sa faceti cand cineva incearca sa va scoata de pe calea iubirii, este sa aveti respect, compasiune, empatie, onestitate, amabiltate, sinceritate, fiind un exemplu pentru ceilalti. 

 Trebuie sa intelegeti ca mass-media mereu a incercat sa va dea exemple negative ca sa nu mai aveti incredere in nimeni, sa va faca sa fiti stana de piatra, sa nu actionati, sa renuntati, sa nu iubiti. Voi fiinte de lumina fiti un exemplu clar pentru toti, nu fiti pasivi, este nevoie de exemplul vostru, caci prin iubirea voastra oricine vrea se poate schimba. 

Aratati-le ca se poate si altfel,nu le raspundeti cu aceiasi moneda,daruiti-le iubire neconditionata infinita, nu-i obligati sa se schimbe, puteti sa le dati sfaturi, sa ii sprijiniti,dar sa nu ii fortati sa se schimbe pentru ca asa vreti, fiindca le incalcati liberul arbitru.  In fiecare clipa oricine poate alege sa fie ceea ce este cu adevarat iubire infinita. Schimbarile intotdeauna incep la nivel invidual apoi colectiv. 

Transformarea vine din interior la suprafata. Asadar faceti totul in si cu iubire, eforturile voastre nu sunt in zadar, iubirea este raspunsul la tot, este formidabila. Atunci cand ganditi si actionati din inima totul devine fluent, informatiile de care aveti  nevoie vin pe orice carare.

 Iubirea este o mana cereasca, care adusa la nivel invidual in interior apoi daruita in exterior,poate metamorfoza nivelul de constiinta invidual si colectiv. Iubirea va aduce echilibru, reusita, puteti sa va conectati cu Sinele Superior, sa cereti sprijin Ingerilor si celor din taramurile spirituale, ajutandu-va sa evoluati, sprijind-o pe Mama Pamant  sa se ridice cat mai repede, la momentul oportun, in noua dimensiune, unde iubirea este manifestata pe toate modurile posibile, contribuind  fiecare in iubire in unitate, modeland-o, cristalizand-o.  

Sunt schimbari la tot pasul, daca sunteti atenti vedeti, deschideti-va inimile, si primiti energiile iubirii. Inca o data va cerem noi cei din taramurile superioare sa continunati totul in iubire, caci roadele muncii voastre in unitate dau roade, fiindca ceea ce semananti aceea culegeti.

 Fiti intelepti si aduceti in viata voastra iubirea!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?