Gandirea pozitiva si self-talk

 

Gândirea pozitivă poate însoți o persoană pe un drum lung. Cu o atitudine mentala pozitiva  te poti simti mai sănătos și plin de succes în tot ceea ce iti doresti.

Când ai de-a face cu o decizie importantă, trebuie să iei o atitudine pozitivă pentru a putea să te descurci în mod eficient in diferite situații. Oamenii iau decizii în mod constant și mă întreb de ce ceea ce au spus sau nu, au rolul de a rezolva o problemă.

Se întâmplă să ai senzații dureroase, iar mintea și creierul le poate asimila și le poate stoca pentru o utilizare ulterioară. Mintea noastră subconștientă este capabila să proceseze gandurile negative prin  self-talk. Noi facem ceea ce vine din adânc, din interiorul subconstientului, fie că ne place sau nu.
A dezvolta o gândire pozitivă nu înseamnă a ascunde capul în nisip și a ignora situațiile mai puțin plăcute ale vieții. Dimpotrivă, aceasta înseamnă pur și simplu să înveți să te apropii de neplăceri într-un mod mult mai pozitiv, și, astfel, productiv.

Gândirea pozitivă de multe ori începe cu "self-talk" (monolog interior), sau ceea ce ne spunem nouă înșine, în mințile noastre, aproape inconștient. Monologul interior este, prin urmare, fluxul nesfârșit de gânduri nerostite care trec prin minte in fiecare zi. Aceste gânduri "automat" pot fi atât pozitive, cât și negative. Unii dintre dvs. se folosesc de logică și rațiune. Alții pot porni de la idei preconcepute pe care le creaza din cauza lipsei de informație.

Nu lasa gandurile negative sa-ti ruineze viata ta - preia controlul și începe să gândesti pozitiv, atunci când vorbesti de tine și de a dezvolta o atitudine mentală pozitivă, în conformitate cu gândul. Aflați cum să câștigi autosugestia și nu a lăsa gândurile negative sa se ataseze de tine.

Există mai multe modalități de a dezvolta metode de self-talk, care va ajuta pentru a crea un gând pozitiv. Dacă te obișnuiești vorbesti cu tine, de exemplu, ați putea într-adevăr să te cunosti și să începi să te simti mai bine cu imaginea pe care o aveți desre sine.

Utilizați orice alt mod de a te face să te simți bine ca și cum ar fi un buton de alimentare. De exemplu, puteți începe să recunoasteti faptul că aveți dreptul de a alege.

 
Self - Talk - Cum funcționează:
Șansele pe care le am în fața mea sunt vaste. Eu pot avea o viața mai bună. Acestea sunt gândurile pe care le puteți utiliza în self-talk pentru a crea o conversație care sa vă ajute să descoperiti cum să va îmbunătățiti calitatea vieții.

Monologul interior este o practica de vindecare.

1

Am capacitatea de a realiza ceea ce mi-am stabilit azi? Sigur. Pot să o fac. Eu am de a împărtăși cele mai solicitante sarcini și să lucreze la pasul următor. Până la sfârșitul zilei imi termin temele. Am de gând să încep acum.


 2

Am mâncat și a băut prea mult aseară. Mă simt inutil azi. Ele sunt inutile? Nu, eu nu, eu pur și simplu am făcut o greșeală și mă voi strădui sa previn această eroare sa apara din nou. Acest lucru înseamnă sa profit de greseala mea.

3

De ce fac aceeasi greseala din nou și din nou? Brainstorming: Care a fost exact eroarea? De ce este aceasta o greșeală? Cum s-a întâmplat? Ceea ce ma determina să fac o greșeală? În ce condiții am făcut greșeala?

Primul pas este de a recunoaște eroarea. Odată ce ați înțeles motivul pentru care eroarea a fost comisă, se vor fi acceptate și veți găsi modalități de a preveni de a se întâmpla a doua oară. Determinarea succesiunii de evenimente care au dus la eroare va ajuta, de asemenea, pentru a găsi cauza. Dacă se poate determina cine sau ce te-a influentat in acest fel, te va ajuta sa scapi de ea.

 
4

Oamenii nu mă apreciază. De ce nu le place de mine Brainstorming: ce fel de oameni te privesc? Aveți nevoie de acești oameni în viața ta? Poate că acești oameni nu fac nimic.


 Le-ați întrebat pe  aceste persoane de ce nu vă plac? Poate că ei trăiesc aceeași situație ca si dumneavoastră. Poate că aveți o problemă care va face sa va simtiti neadecvat și vorbind cu tine ai putea identifica sursa.

O parte a problemei este poate nu-ti place imaginea ta interioara. Ce sentimente ai față de tine? Ai intelege cu adevarat cine esti? Care este atitudinea ta față de viață? Care este atitudinea ta mentală față de tine?

Utilizeaza self-talk și gândirea pozitivă te poate ajuta să te cunosti mai bine. Acesta vă va ghida pentru a găsi răspunsuri care au fost în fața dumneavoastră in tot acest timp. Când vorbești cu tine, ia aminte ce ar fi dacă ați fi fost ascultat de cel mai bun prieten.

Sănătate prin gândire pozitivă

 
Cu perseverență, îți spui în fiecare zi ce vrei si vei reuși. Stabileste obiectivele acum, astfel încât să știi ce vrei să realizezi prin eforturile tale.

Vrei să elimini teama, sa pierzi în greutate, intarirea musculaturii, sau sa reduci stresul? Poți face aceste lucruri și multe altele prin gândire pozitivă.

Ai stabilit un obiectiv - scrie-l. Aceasta este o modalitate de a începe să gândesti pozitiv. Scrierea unei liste de obiective ajută la eliberarea tensiunii. Se pune pe lista cel mai important obiectiv, astfel incat sa fie intotdeauna in evidenta. Când ajungi la ele, stergeti-l din listă. Acest lucru te va ajuta să vezi potențialul și de a consolida progresul tău atunci când veți merge pe calea spre o gândire pozitivă.

Recompense pentru o atitudine mentala pozitiva

Rasplateste-te de fiecare dată când atingi un obiectiv. Cumpara-ti ceva nou. Pune o notă pe frigider atunci când ai pierdut in greutate, ai cumpărat o bicicletă nouă și să-l utilizați atunci când v-ați întărit mușchii, pe scurt, să te distrezi și în căutarea pentru un moment bun. Imparte succesele dumneavoastră atunci când ajungeti la un obiectiv.

Nu va opriti să gânditi pozitiv, odată ce ați început să apară obiectivele. Cauta altele noi pentru a merge chiar mai departe și cauta motive de împlinire personală. Nu te uita înapoi, ci întotdeauna înainte, bazându-te pe o gândire pozitivă.

Fiind pozitivi va ajuta la prevenirea multor situații negative și va transforma in oameni noi, atunci când începi să vezi cât de bine vă simțiți daca gânditi pozitiv.

Bucurați-vă de noua dvs. avere și de fericire cu o gandire pozitiva si cu self-talk - veți ajunge departe. Continuați să vă autodepasiti pentru a obține chiar mai mult succes.

Continua dialogul cu tine în fiecare zi, în scopul de a stabili un model de gândire pozitivă. Dacă încetați veti merge înapoi și trebuie să începeti din nou, pentru a vă atinge obiectivele. Vă puteți baza, de asemenea, pe grupuri de sprijin, familie, prieteni, etc. pentru a atinge obiectivele. Pur și simplu se aplică în fiecare zi pentru a le atinge.


Succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?