Sa renuntam?!?...


Ne nastem cu dorinte. Vrem sa invatam cat mai multe lucruri tocmai pentru a ne satisface tot ceea ce dorim, ce visam si speram. Fiecare dintre noi incearca. Si de ce nu ar face asta? Ceea ce nu-mi convine e faptul ca altii isi permit sa treaca peste ceea ce doresti, sa calce in picioare fiecare vis si speranta. Din pacate traim vremuri grele, suntem inconjurati de ignoranta si infatuare.

Oare la cat de multe suntem in stare sa renuntam? Pot spune ca uneori renuntam pentru ca suntem luati de val. Renuntam inconstient. Dar cand ajungem sa ne facem un bilant ne dam seama cate lucruri au ramas iar nebifate.

Dar de fapt nu renuntam niciodata. Stim, simtim ce trebuie facut ca sa atingem acel ceva. Puterea sta in Noi. Putem schimba orice dezamagire in clipe de fericire. De ce nu ar incerca toti sa faca la fel? Doar e vorbe de viata lor? De ce sa ramanem prinsi in tiparele societatii? De ce facem ce fac si ceilalti, doar pentru ca am vazut ca lor le merge bine asa? De ce sa nu facem pentru noi , sa construim o lume a noastra, nu imaginara, ci spirituala.

Sa ne construim, deci, un spirit puternic si o gandire pozitiva. Zambiti, dar din suflet. M-am saturat sa vad 'schite' de zambete.


De azi o sa invatam sa nu renuntam la visele noastre!

Comentarii

Vilhelm man a spus…
Din suflet eu zambesc mereu
Combat mereu schite de zambet,
Constat cu drag...suntem pe unda
Mai sunt ca noi...deschisi la suflet.
.
Un inceput de saptamana minunat iti doresc!

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?