Heal yourself/ Puncte importante de presopunctura


                                                               Punctul vitalitatii
Efect: vindeca oboseala, stimulează simţurile
Durată: 10 - 15 secunde
Activarea: Printr-o mişcare circulară puternic
Nacken
Dacă vă simţiţi obosit şi epuizat ,  verificati acest punct din spatele urechilor , în mijlocul a gâtului. Chiar şi după 10-15 de secunde, te vei simti odihnit ! Dacă vă tratati  singur sau un masaj gât , ziua este salvat.
Punctul vitatlitatii II
Efect: stimuleaza mintea, imbunatateste memoria
Durată: 10 secunde
Activarea: prin intermediul blând , împingând mişcare a nasului
Schädeldecke
Dacă aţi învăţa ceva nou sau vechi trebuie să repete , sau au o agendă foarte plină, ajută la activarea acestui punct , mental se potrivesc şi să rămână în afaceri. Aceasta creşte de memorie şi de concentrare, astfel încât să primiţi prin trata ocazionale de la acest punct în ziua de performanţă dumneavoastră.
Atenţie să se aplice : nu pentru copii mici , 
deoarece nu sunt încă pe deplin fontanelles închise
General punctul I
Efect: Îmbunătăţeşte starea generală de sănătate , construieste de la tensiuni
Durată: Despre 20-30 de secunde , max. Trei ori pe zi
Activarea: Prin constantă, blând presiune
Schlüsselbein
Stimularea acest punct după cum este necesar până la trei ori pe zi (dar nu mai des) pentru a reduce stresul psihologic şi de a creşte starea de sănătate generală . Veţi observa cum respira mai uşor şi relaxare în raspandeste superioară corpului.
General punctul II
Efect: Îmbunătăţirea stării generale de sănătate , 
contribuie la combaterea problemelor de oboseală şi ochi
Durată: 10 secunde
Activarea: Cu blând, circulare Newegungen
Augenhöhle
Aceste puncte sunt la stânga şi la dreapta a nasului între ochi. Activare vreodată nevoie în scopul de a preveni boala de ochi , pentru a îmbunătăţi starea generală de sănătate sau distribui oboseală.
Trac punct
Efect: vinde frica si anxietate
Durată: 15-20 de secunde
Activarea :: Prin o presiune mişcare circulară
Brust
Masaj acest punct , dacă aveţi trac . Acesta este situat patru imbinate- latimi de mai sus mamelonului dreapta, sau de aproximativ şase degete mai jos de claviculă (a se vedea desenul ). În plus , aveţi posibilitatea să atingeţi cu degetul mare şi cel arătător de mai multe ori împotriva nară şi glisaţi spre radacina nasului.
Insomie
Efect: Ajutor pentru insomnie
Durată: 1-3 minute
Activarea: Jos în partea de jos prin masaj blând
Stirnmitte
Acest punct , puteţi activa preventive la culcare sau la noapte în unic şi de şedere adormit. Este uşor să găseşti : doar intre sprancene .
Rece punct
Efect: Ajuta la combaterea racelilor , precum şi prevenirea
Durată: 10 - 20 secunde
Activarea: Printr-o mişcare circulară cu presiune uşoară
Nasenseite
Masaj cel mai bun "la strănut în primul rând, " cele două puncte ( un pic sub ochi , în cazul în care cadrul spectacolului se bazează pe nas ) şi loviţi de mai multe ori pe zi, întreaga zonă în jurul acestor puncte de câteva ori fel, o răceală comună care să fie strivit în faşă . Asiguraţi- vă încă pe picioarele tale calde şi uscate , sanatoase ! Aceste puncte aduc în relief febra fânului .
Genunchi de puncte
Efect: Ajuta cu dureri de genunchi , de asemenea, pentru prevenirea
Durată: aproximativ 10 secunde pe fiecare punct , de 2-3 ori pe zi
Activarea: În imprimare de circling directia de miscare de săgeată
Knie
de activare a acestor patru puncte direct la genunchi , precum şi punctul în mijlocul a genunchiului ori în comun ( spate) amelioreaza durerile de genunchi şi ajută la prevenirea acest lucru. Puteţi stimula două zilnic, până când dremail fost dureri de genunchi persistente, dar ar trebui să consulte un medic în fiecare caz.


Scădere in greutate - speciale
acupressure următoarele puncte sunt deosebit de potrivite pentru pierderea în greutate vizate. activat de zi cu zi , va sprijini dieta dumneavoastră sau program de exerciţii fizice şi de a ajuta pentru a obţine rezultate mai rapid. Încercaţi-l - efectul este uimitor . Mult noroc !
Ureche puncte
Efect: Controlul apetitului alimentar, foamea de stomac, de agrement alimentare
Durată A se vedea exercitarea descriere
Activarea: Prin blând presiune
linkes Ohr rechtes Ohr
Aceste puncte , sau zone sunt principalele puncte pentru a pierde greutate .
În primul rând activa mijlocul trei puncte in interiorul urechii de către incepand cu vârful degetului , o beţigaşele sau similare exercite presiuni blând puteţi creşte cursul de câteva zile . Creme pentru o zona pentru a preveni iritarea pielii şi întrerupă aplicarea cazul în care iritaţia ar trebui să apară . " Inserare " , apoi inversată cu tija de la primul din cele trei puncte la partea superioară a cavităţii urechea la spate până la a treia ( pe partea dreapta să crească de la spate în faţă ) la efect. Dacă un sentiment seturi de scufundarea în stomac, aţi făcut punctul perfect . Porneşte douăzeci secunde de aproximativ 2-3 mişcări pe secundă. Repetaţi masaj zilnic trei-patru ori, cu câteva ore în afara dupa mesele principale (de exemplu , la ora 11 , la 15h la 20h şi ).
punct in fata urechii , chiar deasupra lobul urechii, este pentru " foamea stomac " responsabilă şi ar trebui să fie , de asemenea, stimulate prin presiune uşoară . Pentru a face acest lucru pentru aproximativ zece secunde (cu o foame puternica un pic mai mult ) mişcări mici, circulare. Un pic de rabdare este necesară , dar după câteva zile de aplicare , aveţi posibilitatea să dezactivaţi prin activarea acest punct de " foamea de stomac "cvasi pe Knopfruck .
În cele din urmă , activaţi " Suchtpunkte " la marginea extremă a urechea dreaptă. Aceste puncte pot , dacă este stimulata cu presiune uşoară sau după o perioadă de familiarizare prin vizate ciupit cu degetul mare cui vor , dorinta de dulciuri , alcool, etc . reprimarea Selectaţi elementele doar o perioadă scurtă de timp , creşte încet până la 10 secunde şi a alerga de tratament nu a fost mai mult de cinci ori pe zi prin intermediul .
Când pielea de pe ureche este iritat , puteţi evita , de asemenea, Suchtpunkt descrise mai jos .
Digestia punctul I
Efect: Pentru a stimula şi de a promova funcţiile excretor
Durată: aproximativ 10 secunde , de 2-3 ori pe zi
Activarea: Prin presiune uşoară , ritmul de pulsul dvs.
kleiner Finger
Pe degetul mic stânga în partea din faţă a pielii ori este un punct care mă ajută chiar şi atunci când obosit, dar mai ales functiile corpului de excreţie influentat pozitiv si previne organism în timpul unei schimbări în dietă scade rata metabolica bazala .
Digestia Punctul II
Efect: stimulează digestia
Durată: Iniţial , timp de 5 secunde pentru a creşte doar încet, max. Trei ori pe zi
Activarea: Cu blând, circulară sub presiune
Bauch
Masaj zona de pe ambele din partea ombilical sensul acelor de ceasornic sub presiune uşoară . Punctele pot fi găsite prin plasarea indexul şi degetul două alături de buric . Masaj primele doar 5 secunde, aceste puncte sunt foarte eficiente şi poate duce la diaree altfel . Încet creştere pe parcursul a mai multe zile durata de câteva secunde , până când găsiţi dumneavoastră personale dimensiune ideală, dar nu mai mult de trei ori pe zi , te rog!
Digestia punct III
Efect: Promovează grăsime pierdere
Durată: 20-30 de secunde , de 3-4 ori pe zi
Activarea: Cu blând, mişcări circulare sub presiune
Bauch
Aceste două puncte sunt două degete pe cele de mai sus . De mai multe ori pe zi stimulat , acestea sprijină pierderea de grăsime.
Cellulite punct
Efect: Previne celulita , descompune celulita
Durată: aproximativ 10 secunde , de 2-3 ori pe zi
Activarea: Prin o presiune mişcare circulară
Oberschenkel
Acest punct este pe partea din faţă a coapsei , chiar în mijloc între genunchi si in regiunea inghinala si pe partea din spate a coapsei , chiar în mijloc între genunchi şi a cutelor fesă . Activa două-trei ori pe zi pentru a preveni celulita şi să promoveze degradarea lor . Dacă sunteţi deja suferă de celulită foarte severă , puteţi discuta despre auto- primul tratament cu medicul dumneavoastră.
Metabolice punct
Efect: Stimulează metabolismul
Durată: Despre 20-30 de secunde , de 2-3 ori pe zi
Activarea: Prin puternică presiune
Fuss
Acest punct este la sfârşitul balotului deget de la picior , patru degete la picioare largi prima spatele ori. Chei exact , pentru că acest punct este extrem de eficient! Dacă efectuaţi un tratament regulat, de mai multe ori pe zi ", rapoarte ", el a fost curând pe cont propriu, pentru că efectul pozitiv asupra metabolismului , organismul se bucură . Puteţi , dacă este loc o dată să devină familiare, chiar în timp ce lucrează la PC-ul doar un pantof de pe jos şi apăsaţi împotriva unui loc adecvat (de exemplu, o margine de pe birou ).
Suchtpunkt
Efect: dorinţa de calm dulciuri , alcool, etc
Durată: 10 secunde
Activarea: Creşterea de presiune de lumina ( mai târziu lent)
Kopfseite
Daca nu esti foarte foame , dar porniţi dorinţa de lucruri dulci , o băutură alcoolică sau plăgi ca , la acest punct . Dorinţa este oprit de către aceasta . Puteţi găsi punctul de prin plasarea patru degete de la mana dreapta direct deasupra urechea dreapta la cap. În cazul în care degetul mic vine să se întindă într-o depresie uşoară , este punctul . Începeţi cu presiune nu prea puternic şi de a creşte o în cursul de câteva zile .
Sper ca aceste puncte să vă ajute în viaţa de zi cu zi şi pentru a oferi ocazional un relief puţin.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?