Tipologii de oameni cu care sa nu te incurci

 


1. Bărbaţii narcisişti


Aspectul fizic este important, si de ce sa nu ne intereseze sa aratam bine mereu?! Dar când preocuparea pentru acest lucru este mai accentuata decat orice altceva, atunci începe să devină deranjant. Un bărbat care a făcut o obsesie pentru propria lui imagine şi are mereu de comentat pe tema aspectului tău fizic nu va fi un "asset"  pe termen lung. Sa nu uitam ca acesti barbati cauta doar anumite femei "care s-ar incadra in perfectiunea de feminitate si sexyness". Femeile sun vazute doar ca obiecte de aratat celorlati prieteni.

Încearcă să eviţi această tipologie de bărbaţi şi alege unul adevărat, care să te preţuiască şi să te laude pentru felul în care arăţi.



2. Bărbaţii centraţi numai pe carieră


Dacă înca de la primele întâlniri iti arata că nu caută o relaţie serioasă, deoarece este preocupat sa-şi construiasca o carieră sau e prea implicat in afacerile lui, este de preferat să nu îţi baţi capul cu el. Nu-ţi va oferi siguranţa şi afecţiunea de care ai nevoie într-o relaţie. Ai primi cateva firimituri de atentie.


3. Bărbaţii aroganti


Acestia sunt cei mai enervanti. Un bărbat arogant care consideră că toată lumea aceasta se învârte în jurul său este fix opusul a ceea ce au nevoie femeile atunci când îşi aleg partenerul pentru o relaţie de durată. Este tocmai acel bărbat pe care nu te poţi baza absolut niciodată şi care te va părăsi imediat ce va găsi o pradă mai bună sau care te face sa te simti prost ca ai sentimente pentru ei. Draga fata, e bine sa te trezesti rapid, pentru ca acest tip de barbat nu are scrupule, este cel care foloseste gaslighting. Inca un lucru important ...mai si minte pentru a se asigura ca prinde prada. Mai mult, atitudinea exagerată cu care este obişnuit să abordeze femeile, având mereu încredere că le poate cuceri pe toate spune multe despre caracterul său. Stai departe de el...



4. Bărbaţii prea geloşi şi posesivi


Ne place sa fim liberi in relatie si sa avem incredere in partener, insa lipsa de libertate într-o relaţie şi obsesia lui că mereu îl minţi sau îl înşeli va distruge tot echilibrul din viaţa de cuplu. Evita aceşti barbati deoarece nu-ţi vor aduce niciodată fericire şi te vei simţi închisă ca într-o colivie doar pentru a-i arăta că doar el este cel care contează pentru tine. E bine sa intelegi ca a fi tu este la fel de important cu a oferi iubire.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?