Mind Control

 În toată lumea, in secolul al XXI-lea,  controlul mintii se face in mod electronic prin intermediul turnurilor de telefonie mobila. Pentru acoperirea asa zisei arii de telecomunicatii prin telefonul mobil sunt construite tehnologii de control de stat aservite asa zisei Noi Ordini Mondiale, care sunt îndreptate spre tine, spre vecinii tai şi catre toti cei dragi. În fiecare zi echipamentul acesta este instalat în orice ţară ce isi doreste sa fie "dezvoltata", cu scopul ascuns de exercitare a controlului asupra minţii întregii populaţii de pe planeta.

        Aceste ELF / turnuri care emit unde microunde sunt destul de puternice in intensitate. Antenele sunt construite din cate patru placi usor curbate verticale de aproximativ 2 metri în lungime şi localizate la  două treimi de la sol. Nimic neobisnuit... veti spune. Se va  observa, de asemenea, mai multe dintre acestea inmultindu-se, odată ce aţi început să acordati atentie acestui fenomen.
       Nimeni nu spune nimic, dar se  aşteapta să presupuneti că acestea sunt pentru telefoanele mobile.
Chiar credeti că avem nevoie de o capacitate atat de mare  numai pentru telefoanele  mobile ... la fiecare câteva blocuri ?
Va dati seama cât de puţină energie este utilizata in mod normal de catre  telefonele noastre mobile?

     Cu toate acestea, turnurile sunt capabile sa emita  nivele de putere care depăşesc cerinţele  pentru  transmisiile telefonice mobile. Aceste tehnologii de control al minţii au fost construite în aceste puncte strategice pentru a fi folosite o lungă perioadă de vreme.

     Nu este un accident faptul că banda de frecvenţă aleasa pentru folosirea telefonului mobil este aceeasi pe care  Wilhelm Reich a descoperit-o în 1940 si care permite manipularea mintii umane fără ca "victima" sa-si dea seama, si anume banda de emisie de ordinul doi. Sa nu uitam ca dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a dezvoltat primul sistem de comunicare via telefon, bazat pe unde radio, pe care am putea sa-l numim tehnologie 0G.
      Reich a lucrat la acest proiect secret pentru CIA mai mult de  5 ani, intre 1947 si  1952, până si-a dat seama care sunt scopurile marsave ale CIA,institutie care voia sa utilizeze aceasta descoperire pentru controlul minţii si sa fie folosita asupra poporul american.
      El a fost indignat de faptul că a fost înşelat şi ca aceste descoperiri ale sale erau utilizate pentru un altfel de motiv şi a jurat să nu mai coopereze cu CIA si FDA.
  
       Reich a fost ucis în secret in închisoarea federală în anul  1957, la doar câteva săptămâni înainte de a fi eliberat dupa ce a stat in inchisoare timp de 2 ani ,s a  raportat ca ar fi avut un "atac de cord" in celula sa. Se spunea despre el ca era puternic ca un taur. El a fost ucis cu două săptămâni înainte de a fi audiat. Ultima sa carte, scrisă în închisoare, i a fost confiscata si familia nu a mai primit niciodata  acel manuscris după moartea sa .

Tehnologia 5G a început să fie disponibilă deja în țări precum America sau Anglia, și promite o revoluție a comunicațiilor mobil și viteze de 2+ Gbps.

În România, ANCOM a prezentat strategia de implementare 5G încă de anul trecut, iar anul acesta deși licitația pentru frecvențele ce vor fi folosite pentru 5G încă nu a avut loc, doi dintre cei 4 operatori de telefonie mobilă au lansat comercial rețele 5G.

Vodafone a fost prima rețea din România care a lansat servicii 5G, iar la doar o zi distanță și DIGI.Mobil au lansat rețeaua 5G.

In primul rând, fiind vorba de spectru radio, acesta este limitat, și chiar dacă acum vitezele pe care le poate oferi noul standard 5G par mai mult decât suficiente, în timp, pe măsură ce tot mai multe dispozitive se vor conecta la rețelele 5G și se vor dezvolta tehnologii ce vor avea nevoie de transmiterea de pachete de date din ce în ce mai mari, aceste viteze vor fi insuficiente (cum este 2G-ul în prezent, chiar și 3G-ul în multe cazuri)

Astfel, pe lângă un terminal 5G cu un modem premium, suficient de puternic încât să proceseze un număr cât mai mare de pachete de date simultan, este nevoie ca dispozitivul 5G să ”știe” toate benzile 5G în care emite operatorul, astfel încât dacă o bandă este prea aglomerată dispozitivul să poată pe altă frecvență mai puțin aglomerată.

Dacă momentan este suficient ca dispozitivul 5G să știe benzile n77 / n78 , frecvențele TDD 3500 și 3700 în care cei doi operatori de telefonie mobilă din România: Vodafone și DIGI.Mobil oferă servicii 5G, după licitația 5G, terminalul 5G va trebui să ”știe” și benzile n12 / n14 / n83 / n20 / n75 / n76 și n7.

      O metodă care a fost descoperita de a te proteja de  aceste turnuri ELF  care se folosesc pentru  controlul  minţii, este aceea de a plasa un dispozitiv simplu cunoscut ca un generator orgonic care poate anihila  pe  o rază de 1.300 de metri emisia acestor  turnuri. Aceste turnuri cu microunde sunt folosite în combinaţie cu tehnologia HAARP care transmit  influente subliminale de control al minţii, dar, de asemenea, si pentru a controla starea vremii (în prezent,  crearea unor condiţii de secetă artificial induse, declansarea cutremurelor etc.).

       Orgonul are capacitatea de a ne pune în acord, în rezonanţă, cu sursa vieţii. Orgonul, ca sursă a armoniei generale, îndepărtează gândurile întunecate şi creează condiţiile propice manifestării celor pozitive, luminoase, bune. Mulţi dintre cei care spun că au puteri paranormale relatează adesea că entităţile negative, demonii nu se simt deloc bine în preajma unui dispozitiv orgonic şi dispar aproape instantaneu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?