Ce alegi?! Frica sau iubirea?


Toate actiunile oamenilor sunt motivate la nivelul cel mai profund de una din cele doua emotii: frica sau iubirea.

Exista doar doua emotii, doar doua cuvinte in limbajul sufletului. Orice gand si actiune umana se bazeaza pe iubire sau frica.

Acesta este ceea ce numesc "gandul care sponsorizeaza", care este fie de iubire, fie de frica. Este gandul din spatele gandului din spatele gandului. Este primul gand. Este forta primara. Este enrgia pura care conduce locomotiva experientei umane. Fiecare gand, afirmatie, sentiment este creator.

Asculta-ti sentimentele, asculta-ti cele mai inalte ganduri, asculta-ti experienta, iar in momentul in care tu fagaduiesti iubirea cea mai inalta, iti recunosti, de fapt, cea mai mare frica.

Nu vei avea ceea ce ceri si nu poti avea nimic din ceea ce-ti lipseste. Asta pentru ca propria ta cerere este o declaratie de lipsa. A spune ca vrei ceva, cererea ta actioneaza tocmai pentru a produce exact aceasta experienta... lipsa, in realitatea ta. Rugaciunea corecta, nu este rugaciunea de cerere, ci rugaciunea de recunostinta.

Cand ii multumesti lui Dumnezeu in avans pentru ce alegi sa traiesti, recunosti ca aceasta exista acolo, de fapt. Du-te la cel mai inalt gand despre tine si imagineaza-ti cum ar fi sa traiesti cu acel gand in fiecare zi. Imagineaza-ti ce ai gandi, ce ai face si ce ai spune si cum ai raspunde la actiunile si vorbele celorlati.

E vorba despre ce iti spui.. "Sunt falit!", "Nu merit!", "Cine ma ajuta pe mine?!". Astea dicteaza cat timp vei sta falit, vei simti ca nu meriti si te vei simti neajutorat. Sunt actiunile tale in jurul acestei idei de a te compatimi pentru ca nu gasesti o solutie si iti spui " ce rost are"....

Asta creaza realitatea ta pe termen lung. Ai impresia ca nu esti destul de bun, nici macar 1%. Ai negat atat de mult cine esti, incat ai uitat cine esti de fapt. Si totusi daca ai sti cine esti, nu te-ai mai teme niciodata. Dar tu nu stii cine esti! Si tu crezi ca nu reprezinti mult. De unde ai ideea asta? Cum ca nu esti atat de deosebit.. Daca vrei ca viata ta sa se schimbe, incepe imediat sa ti-o imaginezi cum vrei sa fie si actioneaza! Ai grija la orice gand, cuvant sau actiune care nu este in armonie. Indeparteaza-te de ele!
Cand ai un gand care nu se potriveste cu viziunea ta, schimba-l cu un alt gand. Iti spun acum: Tot ce vezi in viata ta este produsul perceptiei tale despre asta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?