Despre a trai bine!

 Imagini pentru a trai bine
Cand traiti fericirea interioara, sunteti fericiti fara un motiv anume. Fericirea sta in a putea privi stelele, sa va bucurati de frumusetea lumii, sa traiti cu adevarat, in miracolul vietii insesi. Totul in viata este schimbator si trecator, , pentru ca aceasta este natura firii noastre.Dar cand va raportati l sine, va bucurati de schimbare, in loc sa va opuneti ei.

Acceptarea de sine, cea totala, inseamna iertare totala. cand va iertati pe voi insiva si incetati sa va mai judecati, nu-i mai judecati pe ceilalti, iar in lume sunt mai putine conflicte.

Toate relatiile sunt o oglinda a sinelui. Acei oameni de care va simtiti atrasi sau respinsi sunt de fapt o oglinda a voastra. Ne simtim atrasi de cele mai multe ori de cei la care gasim trasaturi asemanatoare cu ale voastre si pe care le admirati, si ii respingeti pe cei care au trasaturi pe care vi le negati voi insiva. Scrieti-le pe o bucata de hartie. Exact asa sunteti chiar voi.Iar daca va veti accepta, atunci veti deveni mai atragatoari, pentru ca veti fi mai naturali.

De ce sa nu deveniti irezistibili? Imbratisati-va umbra, intelegeti-o si iertati-o. Acceptati ca reprezentati mai multe fatete ale divinitatii: sunteti prizonierul, dar si inchisoarea; sunteti gardianul dar si libertatea. Face parte din destinul vostru sa jucati o infinitate de roluri, dar voi nu sunteti acele roluri pe care le jucati.

Sa nu depindem de roluri, dar totusi sa le jucam cu pasiune.
Dar in constienta cosmica nu depindeti de jocul contrariilor: nu depindeti nici de disperare, nici speranta.Speranta nu este altceva decat un semn de disperare.

Sinele interior este inteligenta voastra innascuta; este Fiinta in devenire. Este capacitatea pe care o aveti de a crea, de a creste, de a evolua, de a va exprima.Imaginea de sine este indoctrinarea indusa de societate, de educatie. Este imaginea creata pe seama a ceea cde gandesc oamenii din jur despre voi. Imediat ce sacrificati Sinele in favoarea imaginii de sine, pierdeti divinitatea si castigati  ceva iluzoriu.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

How can a person's self-presentation communicate both independence and desire for acceptance at the same time?