Cum era?

 


În vremurile străvechi, când doctorii erau de fapt vrăjitori cu ierburi și femeile erau reginele biologicilor casnici, oamenii trăiau la nivelul gătitului natural și al stării fizice bazate pe dansul sub soare. Fiecare trib și cultură avea trucurile lor de vindecare: egiptenii cu aloe vera pentru arsuri (nu, nu pentru a-ți scoate ochii din cap!), grecii cu usturoiul lor antibacterian (perfect pentru o socializare fără vârfuri nasoale).

Dieta era simpla - grecii cu ulei de măsline, pește și musacă de vinete, iar dacii cu porumbul și brânza de burduf (să nu uităm și pălinca pentru un boost de vitalitate). Exercițiul fizic era la ordinea zilei: bătrânii dacilor făceau plimbări prin Munții Carpați, urmărind urșii și tăind lemn pentru căldură, toate sub privirile critice ale vrăjitoarelor lor, care se asigurau că nici un bici nu le scăpa.

Igiena personală? Ei bine, apa era de aur, așa că foloseau tot felul de ierburi sălbatice pentru a mirosi bine, iar pentru stres, doar dansul în jurul focului și cântecele tribale erau suficiente.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

SARMISEGETUZA SI SECRETELE EI