Prea multe scenarii ca sa nu mai vrei ...

 Într-o dimineață ca oricare alta, oamenii se trezesc, dar cu o revelație neașteptată: „Nu mai vreau să fiu căsătorit!” Și cum altfel să se întâmple asta decât într-un mod comic și plin de ironii? Hai să vedem câteva scenarii amuzante despre cum se trezesc oamenii că nu mai vor să fie căsătoriți.



Scenariul 1: Bătălia snooze-urilor

Ion și Maria au o adevărată competiție a snooze-urilor în fiecare dimineață. Ion apasă butonul snooze de zece ori, iar Maria de douăsprezece. Într-o zi, după ce Ion apasă snooze-ul pentru a unsprezecea oară, Maria se ridică brusc din pat și exclamă: „Gata! M-am săturat! Nu mai vreau să fiu căsătorită! Vreau să dorm în pace!”


Scenariul 2: Invazia șosetelor pierdute

George și Ana trăiesc în haosul zilnic al șosetelor pierdute. Într-o dimineață, Ana descoperă că singura șosetă pe care o mai are este în coșul de rufe al lui George. Frustrată, Ana țipă: „De ce, George, de ce toate șosetele mele sunt mereu la tine? Nu mai vreau să fiu căsătorită! Vreau șosetele mele înapoi!”


Scenariul 3: Apocalipsa telecomenzii

În familia Popescu, telecomanda este mai valoroasă decât aurul. Într-o seară, după o luptă epică pentru telecomandă, în care ambii soți au recurs la strategii demne de un general de război, Maria exclamă: „Dacă trebuie să mă mai lupt o dată pentru telecomandă, mă mut la mama! Nu mai vreau să fiu căsătorită!”


Scenariul 4: Războiul termostatului

Ioana și Mihai au viziuni complet diferite asupra temperaturii ideale în casă. Ioana vrea să fie cald ca în Sahara, iar Mihai preferă atmosfera unui iglu. Într-o dimineață de iarnă, Ioana se trezește tremurând, iar Mihai râde mulțumit. „Nu mai suport! Gata, nu mai vreau să fiu căsătorită! Vreau să controlez eu termostatul!”


Scenariul 5: Declarația de independență a prânzului

Sorin și Elena au gusturi alimentare diametral opuse. Într-o zi, după ce Sorin găsește quinoa în fiecare fel de mâncare timp de o săptămână, explodează: „Nu mai vreau să fiu căsătorit! Vreau o pizza cu extra carne și fără quinoa!”


Scenariul 6: Invazia hobby-urilor enervante

Marcel și Andreea au hobby-uri incompatibile. Marcel își aduce acasă trenulețele electrice și le instalează peste tot, iar Andreea își extinde colecția de plante până în fiecare colț al casei. Într-o dimineață, după ce se împiedică de o linie de tren și aterizează într-un ghiveci, Andreea țipă: „Nu mai vreau să fiu căsătorită! Vreau să scap de trenulețele și jungla asta!”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nodul Nord si Lilith

SARMISEGETUZA SI SECRETELE EI